Kindercreche De Speelmuiter

De Speelmuiter is een verticale crèche groep, wat betekent dat er kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar komen spelen in 1 groep. De ruimte is heel gezellig ingericht. Er is een hoge box waar de kleine baby’s lekker in kunnen spelen en rollen, de grotere kinderen kunnen onder de box in het hutje spelen.
Er is een sociale box waar de kinderen (die al goed kunnen zitten) leren tijgeren en kruipen. Maar ze kunnen er natuurlijk ook gewoon met speelgoed en met elkaar spelen, zonder onder de voet gelopen te worden.

Buiten is er een mooie speelruimte waar we veel gebruik van maken. Als het droog is kun je ons daar tegen komen op onze stoere trekkers.
Zit het weer een keertje niet mee en gaan we binnen leuke spelletjes doen of een gaaf knutselwerk maken. Om onze energie kwijt te kunnen dansen en bewegen we erop los.

Aan het einde van de dag vertellen we bij het halen aan papa en/of mama wat we allemaal hebben gedaan. Of we veel of weinig hebben geslapen, of de flesjes leeg zijn gedronken, welke spelletjes we hebben gedaan en hoeveel broodjes met korstjes er op zijn gegeten!

Voor het actuele GGD rapport van De Speelmuiter klikt u hier.

En voor het actuele Inspectierapport rapport van De Speelmuiter klikt u hier.