Thema :’ Mijn familie en ik’.Bij Fluitenberg was een leuk idee bedacht wat te maken heeft met ons nieuwe thema: ‘ Mijn familie en ik’! De kinderen waren heerlijk aan het buitenspelen en gingen uiteindelijk met stoepkrijt elkaar helpen om een omtrek van elkaars lichaam te maken.
Het eindresultaat was super leuk en daarna konden ze samen de leidsters alle namen van de kinderen erin schrijven. Daarnaast hebben ze ook een hele gave puzzel van een jongen en een meisje. De puzzel kan helemaal uit elkaar gehaald worden en komen zo de verschillende lagen van het lichaam tevoorschijn. Denk aan: het skelet, de bloedsomloop/ zenuwen, huid, kleding etc. Super moeilijke puzzel, maar de meeste kinderen vinden het wel echt leuk en interessant om de puzzel (met wat hulp van de leidsters) te maken.

8 mei 2023